Klik hier indien u met Ideal of Credit Card wenst te betalen. 

Webinars

In het kader van de kwaliteitsverbetering organiseren wij in de periode van februari tot begin april vijf praktische online werksessie webinars. Wij noemen deze de “Business Schijf van Vijf”. Met deze sessies willen wij zowel Surinaamse als Nederlandse organisaties informatie bieden, die de stap om te beginnen met ondernemen in Suriname kunnen vergemakkelijken. 
 
De dagen en indeling van deze vijf sessies ziet er als volgt uit:   
  • 9 februari 2021: Voorbereiding op zakendoen. Wij vullen uw rugzak met de juiste business informatie.   
  • 23 februari 2021: Het juiste netwerk. Wie moet je kennen en waar ga je heen?   
  • 9 maart 2021: Wetten en regelgeving. Juridische en Fiscale roadmap.   
  • 23 maart 2021: Businessplan. De juiste informatie voor uw plan.  
  • 6 april 2021: Realisatie en financiering. De weg naar finalisatie.   
     
De online werksessies zullen op de bovenstaande data gehouden worden van 08.00-09.30 u Surinaamse tijd dit komt overeen met 12.00 u -13.30 u Nederlandse tijd. De eerste sessie op 09-02-21 is gratis en zal worden verzorgd door Ruth Sinkeler en Leo Habers, organisatoren van de Handelsmissie.   
 
De overige webinars zullen worden verzorgd door professionals die u vanuit hun expertise meer kennis en tools zullen meegeven zodat uw ondernemersactiviteiten grotere kans van slagen hebben. Hun namen en profielen worden per webinar nog bekend gemaakt. 
 
Kosten: 
De eerste webinar van 9 februari wordt u gratis aangeboden door de organisatoren van de Virtuele Handelsmissie. De resterende 4 webinars kosten u €9.95 per keer om deel te nemen. Registreert u voor alle 4 webinars tegelijk en koopt u het hele pakket dan betaalt u €35,- 
 
Registreer voor de eerste webinar door je naam en emailadres te sturen naar info@handelsmissie.sr

Nieuwsbrief

Stuur je mail naar ons zodat we je onze nieuwsbrief kunnen sturen.