Raoël Ramjiawan geboren in Suriname is sterk in het ondernemen, wereldwijd teams vormen met hun specialisme, partnerships aangaan, locals binnen halen en het uitbreiden van Internationale netwerk.

Hij houdt zich bezig met innovatieve, groene duurzame projecten met name in ontwikkelingslanden. Heeft kennis van watermanagement, projectmanagement, klimaatverandering, solar & wind energie, elektriciteit, duurzaamheid, ontzilting, perma of agri cultuur en green houses bouwen.

Zijn werk gebied is in vele landen onder de evenaar denk aan Somalië, Benin, Kenia, India, Guyana, Bangladesh en uiteraard zijn eigen land Suriname.

Raoël probeert de wereld te verbeteren helpen met de wederopbouw.

Als consultant is hij ook werkzaam als operations manager van een groot security bedrijf in Suriname van bijna 350 man.

Vanaf 2016 is Raoël bezig geweest met de rijsthandel in Nickerie (waar zijn familie vandaan komt) en daar zag hij de grote bekende problemen het dumpen van de rijstkaf langs de openbare wegen en het verbranden van het rijstkaf in de open lucht toen is hij in contact gekomen met de grootste rijstverwerker van Suriname de heer Ramadhin en samen met Glenn Ramdjan heeft hij Four Green Energy Solutions (FGES) opgericht.

Raoël heeft als grote passie lesgeven in Krav Maga (Krav Maga is Hebreeuws voor contact gevecht, het kan gezien worden als het zelfverdedigingssysteem dat gebruikt wordt door de veiligheidsdiensten en de speciale legereenheden van het Israëlische leger.
Het is een modern, praktische wijze van zelf verdediging, die inspeelt op de huidige agressie in de wereld) Raoël geeft les in Suriname, Nederland, Dubai, Abu Dhabi en straks ook in Guyana. Hij heeft zijn eigen vechtscholen in Nederland maar straks ook in Suriname en Guyana.

Tevens heeft een eigen bedankjeswinkel in een van oudste steden van Nederland “Dordrecht”, daar maakt hij in zijn vrije tijd Bedankjes voor geboorten, bruiloften en voor speciale gelegenheden.
Ook heeft hij een eigen administratiekantoor voor ZZP’ers.

Als laatste is Raoel ook lid van de Stichting Support Recycling Suriname(SuReSur) daar houden we ons bezig met het bewustwording rondom recycling van plastic.

Momenteel volgt hij 2 studies in Nederland op de Universiteit in Rotterdam, Bedrijfskunde en Milieu & Natuurwetenschappen.

Een van zijn belangrijkste dingen in zijn leven is door iedere dag te gaan sporten, dat houd hem mentaal fit, sterk en geeft hem dagelijks energie om alles te kunnen doen.

Als Raoël zichzelf mag omschrijven dan zou dat zoiets worden als:

“ Een representatief en positief ingesteld persoon in het bezit van uitstekende verbale- en schriftelijke communicatieve vaardigheden op elk niveau, denk analytisch, duurzaam, innovatief, klantgericht en commercieel verantwoord, bezit een gezonde dosis humor en soms een tikkeltje eigenwijs.”

Maar ja, wie niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *