Ik ben een uitvoerend directeur met een trackrecord van 30 jaar ervaring bij bedrijven als Nike, Adecco, ING en USG People als Change-manager. In mijn huidige functie van CEO, oprichter en eigenaar bij Change = Holding ben ik de eindverantwoordelijke voor de strategie, winst en verlies van het bedrijf. Change = is een recent gestart bedrijf (2013) van conceptuele denkers die momenteel 10.000 appartementen bouwen in de 4 grote steden van Nederland, specifiek voor werkende jongeren in de leeftijdscategorie tussen 18 en 35 jaar en andere doelgroepen die in het moment van overgang in hun leven (zoals gescheiden ouders in de veertig).

Change = heeft een integraal concept van werken, leven en leren gecombineerd met het Change = living als service model. Op deze manier draagt Change = bij aan toekomstperspectief van de werkende jongeren en andere transitiegroepen. De eerste twee gebouwen van 1100 appartementen zijn al opgeleverd en in exploitatie in Amsterdam Nieuw-West (500) en (600) appartementen in Amsterdam Zuidoost. Op onze derde locatie in Utrecht zijn op dit moment nog 600 appartementen in aanbouw. Ook Enschede, Rotterdam, Maastricht en Den Haag zijn in ontwikkeling. Onze huidige portefeuille voor binnenlandse ontwikkeling staat gelijk aan een omzet van meer dan 1,5 miljard euro.  

In het recente verleden heb ik functies bekleed als  B to B sales director in zeer commerciële omgevingen. Recentelijk was ik commercieel, juridisch en operationeel eindverantwoordelijk voor de corporate key accounts bij USG People. USG People is een beursgenoteerd uitzendbedrijf met een omzet van meer dan 3 miljard dollar. In deze functie rapporteerde ik direct aan de raad van bestuur en had ik 400 medewerkers onder mij. Mijn profiel is dat van een bouwer met doelgerichte focus. Hoewel mijn focus sterk outputgericht is, geloof ik toch in sturen door coaching en ondersteuning. Succes kan worden gecreëerd, maar moet worden toegekend. Daarom ben ik van mening dat een uitvoerende directeur of CEO een meerwaarde moet brengen met zijn competentie en vaardigheden, ook moet hij respect op kunnen brengen, door zijn persoonlijkheid en kennis in te zetten.