De Virtuele Handelsmissie

Is een activiteit van 4Business.sr N.V. i.o.

4Business.sr N.V. i.o. werkt vanuit Suriname en Nederland aan diverse nationale en internationale handelsmissie events en consultancy projecten.

Door jarenlange ervaring in ICT en online werken in te zetten is er een zeer ruime kennis en ervaring, m.b.t. het virtueel connecties leggen en events online organiseren.

De Virtuele Handelsmissies tussen Suriname en Nederland is een perfecte manier als platform om netwerken aan elkaar te verbinden en zakelijke netwerken te creëren.

De Handelsmissie werkt samen met onder meer, Consulytic, United Business, Brasa Solutions, Datasur, De Nederlandse ambassade in Paramaribo, CLIP Training & Consultancy en andere supportende organisaties en sponsoren.

ONS Team

Dit zijn wij

Maak kennis met het team van de Virtuele Handelsmissie.

Ruth

Organiserend Partner

Leo

Adviserend Partner

Renusha

Administratief en concept assistent Handelsmissie

Isaiah

Logistiek en concept assistent Handelsmissie

Roy

Partner Nederland

Michel

Art Director - Marketing

PARTNERS

Onze Partners

Hier een groot deel van onze partners

Een Handelsmissie moet effect hebben.

Zonder concrete resultaten is het vooral gezellig maar levert het uiteindelijk niets op. Het doel van deelnemen aan een handelsmissie is naast uitbreiden van het (inter) nationaal zakelijk netwerk natuurlijk ook tot daadwerkelijk zakendoen met elkaar.  

Om deze reden bieden wij veel ondersteuning aan onze deelnemers. Voorlichting, informatie verzamelen, juridische diensten, begeleidingen en meer.  

Door onze ondernemers ervaringen in zowel Nederland als Suriname slaan wij voor onze deelnemers de brug en maken hun zakelijke start een stuk makkelijker en aangenamer.  

Nieuwsbrief

Stuur je mail naar ons zodat we je onze nieuwsbrief kunnen sturen.