De pupillen van Kinderhuis Campagne hoeven niet meer om 4.30 uur op te staan om in de rij te staan om in bad en naar toilet te gaan. Door gebrek aan voldoende faciliteiten moesten de kinderen voor dag en dauw opstaan om zich klaar te maken voor de school. Kuldipsingh Group heeft dit tehuis bedacht bij de herdenking van haar 40e jubileum. 

Kuldipsingh heeft ervoor gezorgd dat er naast een betere waterdruk en vernieuwde hydroforen voldoende badkamers en toiletten zijn voor alle jongens en meisjes van dit kinderhuis. Er zijn ook nieuwe tegels in het eethuis, de recreatie- en huiswerkruimte geplaatst. Het gehele gebouw heeft een verfbeurt gekregen. Het tehuis is voorzien van nieuwe scheepsbedden en matrassen. Voor de sociale werkers is het prettiger om maaltijden te bereiden in de nieuwe rice cookers. 


“Een lang gekoesterde wens van Kinderhuis Campagne, voor renovatiewerkzaamheden aan ons tehuis is nu uitgekomen. Voor de kinderen is het lange wachten vroeg in de ochtend nu voorbij. Deze bijzondere daad van Kuldipsingh Group zal ons nog heel lang bijblijven,” zei Silvy Campagne. 

“Wij gaan door met het leveren van de ondersteunende bijdrage aan de sociale instellingen die vallen onder het project ‘Kuldipsingh social support 2020’. Dit zegt marketing manager Jerry Sadiek. Zes sociale instellingen uit verschillende districten worden getrakteerd bij het 40-jarig bestaan. Vier instellingen zijn onder handen genomen. Deze zijn stichting Mijnzorg, internaat Eben Haëzer, stichting Matoekoe en nu Kinderhuis Campagne.