Altijd verbonden met Mopé, de mobile wallet en hoppa!
het e-commerce platform van de Hakrinbank

De verbondenheid tussen Nederland en Suriname geeft ook aan de Hakrinbank een positieve impuls voor het ontwikkelen van innovatieve betaaloplossingen speciaal gericht op de hedendaagse ondernemer en consument. De mobile wallet Mopé heeft de Hakrinbank ontwikkeld in partnership met het erkende Nederlandse fintech bedrijf Start-up Bootcamp. De innovatie-roadmap van Mopé wordt grotendeels vormgegeven en ingevuld op virtuele basis; samen denken en samen doen is het uitgangspunt van het partnership.

Met de implementatie van iDeal op het e-commerce platform hoppa! van de Hakrinbank, is het mogelijk dat onze diaspora in Nederland kan betalen op hoppa.sr. Deze groep wil Surinaamse producten uit Suriname kopen en thuisbezorgd krijgen, maar ook producten laten bezorgen bij familie of vrienden in Suriname. Dit is de aanleiding geweest voor de Hakrinbank om iDeal als betaaloptie aan te bieden. De Hakrinbank vormt zodoende, als eerste Surinaamse bankinstelling, ook een hub voor lokale ondernemers om afzet in Nederland te hebben.

Zakendoen tussen Nederland en Suriname is nu ook makkelijker met de koppeling van iDeal aan Mopé. Op mope.sr kan iedereen met een Nederlandse bankrekening, 24/7 via iDeal Euro’s rechtstreeks overmaken naar een Mopé wallet in Suriname of zijn eigen Mopé mobile wallet opwaarderen voor gebruik in Suriname. Euro’s overmaken vanuit Nederland naar een Mopé wallet via mope.sr, is tot 60% goedkoper dan overmaken via de bekende money transfer companies. Deze manier is zelfs 90% goedkoper dan een reguliere buitenlandse overmaking vanuit Nederland naar Suriname. De Euro’s zijn real-time, dus werkelijk binnen één minuut in je smartphone. Niemand hoeft de deur uit: in Nederland niet om te versturen en in Suriname niet om te ontvangen.

Mopé is te gebruiken via een mobiel apparaat, maar kan ook worden geïntegreerd in een kassa systeem, een bestaande app of als betaaloptie op een website of in een webshop. Steeds meer Nederlandse bedrijven, die online opereren, vragen Mopé aan als betaalmethode voor integratie in hun website. Het onlinegebruik van Mopé en hoppa!, stimuleert onder andere de verbondenheid. De Hakrinbank is ervan overtuigd dat zij met haar innovatie-roadmap een positieve bijdrage levert aan de versterking van verbondenheid. Volg de Mopé innovatie-roadmap via www.hakrinbank.com, en de facebook pagina’s van de Hakrinbank en Mopé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *