Glenn Ramdjan, in 1963 geboren te Paramaribo. In 1974 verhuisd naar Nederland en daar zijn school opleidingen gevolgd (MTS Electronica) en gewerkt bij een Telecom bedrijf en daarna bij een bedrijf voor waterbehandeling ( waterontijzering, waterontharders en omgekeerde Osmose Installaties in Nederlad. In 2006 is hij zich gaan specialiseren in afval en afvalverwerking.

Van 2009 tot 2015 heeft hij gewerkt bij 2 NGO’s als project coordinator en in die functie diverse projecten uitgevoerd ter bevordering van afvalscheiding. Een hiervan is het project in 2010 waarbij er lesmateriaal over zwerfafval voor het lager onderwijs is ontwikkeld i.s.m. MINOV

In 2010 het helpen oprichten van Amazone Recycling Company en tot 2014 trainingen gegeven aan het personeel betreft het bedienen van de recycling machines. Ook het adviseren van de directie betreft aankoop van diverse machines.

In 2015 is hij overgestapt naar de Stichting Support Recycling Suriname/SuReSur als project coordinator.

In 2016 onderzoek gedaan naar mogelijkheden voor het verwerken van rijstkaf.

In mei 2020 gadviseerd aan een groep ondernemers voor het opzetten van een plastic recycle bedrijf ( Clear Packaging & Recycling) en treed hier op als adviseur.

In 2020 gevraagd door de Surinaamse Standaarden Bureau om deeltenemen in de TC voor het opstellen van standaarden voor diverse vuilverwerkingssystemen waaronder recycling, composteren, thermische verwerking, etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *