Twintig jaar geleden is Gart Papenburg (43) na zijn studie technische bedrijfskunde met ERP software aan de slag gegaan. Vanuit een supportorganisatie, via (internationaal) consultancy is hij nu entrepreneur. 

Na vele implementaties voor multinationals als Siemens en Saint Gobain in Europa, het midden oosten en de USA is Gart rond 2005 in de Caribbean terecht gekomen. Vanuit Curaçao naar nagenoeg alle eilanden in de regio gevlogen en in 2010 in Suriname samen met Steven Sardjoe een aantal op ERP gerichte organisaties in opgezet. De organisaties richten zich op ERP implementaties, Business Intelligence (BI) en softwareontwikkeling, zoals portals en interfaces. 

Gart heeft een ruime ervaring in het opzetten en begeleiden van bedrijven in processen en automatisering. Als ERP architect met 15 jaar ervaring in de Caribbean weet hij veel over landed cost, IFRS, logistieke, distributie en productieprocessen. Maar hij is vooral sterk in het aanpassen en implementeren van ERP processen in diverse type bedrijven en culturen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.