CBvS en De Nederlandsche Bank gaan samenwerking aan

De Centrale Bank van Suriname (CBvS) en De Nederlandsche Bank (DNB) zullen een technische samenwerking met elkaar aangaan. Secretaris van DNB, Cees Ullersma, heeft een tweedaags oriëntatiebezoek gebracht aan Suriname.

De banken zijn sinds eind vorig jaar in overleg met elkaar om te komen tot een technische samenwerking, meldt de CBvS in een persbericht. Tijdens het oriëntatiebezoek van Ullersma op 27 en 28 april zijn gesprekken gevoerd met de leiding van de bank en de verschillende afdelingshoofden van het Directoraat Toezicht en Kredietwezen.

Het bezoek zal resulteren in de totstandkoming van een document voor technische samenwerking en ondersteuning. Hierna zal een gericht actieplan worden bewerkstelligd, waarbij de aangeboden technische ondersteuning mede zal bijdragen aan het inmiddels ingezette proces van het herstel van de integriteit en het vertrouwen van CBvS. Governor  Maurice Roemer zegt uit te kijken naar een vruchtbaar verloop van de samenwerking.

//

Laatste Berichten

Webinar 5 juli

Ruth Sinkeler

Ruth Sinkeler (1972) is een seriële ondernemer die haar eerste onderneming startte op 25- jarige leeftijd. Opgeleid als Mensendieck therapeut heeft zij er vanaf het

Read More »
Webinar 5 juli

Leo Habers

Geboren in Nederland 17-12-1953. Gymnasium, HBS naar Delft toen nog genoemd de TH. Ir. Werktuigbouwkunde, Procestechniek. Daarna UVA Drs. Economie en Bedrijfskunde, Marketing en Economie,

Read More »

Nieuwsbrief

Stuur je mail naar ons zodat we je onze nieuwsbrief kunnen sturen.