De organisatie heeft heel hard haar best gedaan om wederom een interessant, actueel en informatief programma voor u samen te stellen. Kijk en luister dan van 20-23 april mee online naar onze expert sprekers en hoogwaardigheidsbekleders uit zowel Suriname als Nederland

Wat kunt u verwachten?

Tweede Virtuele Handelsmissie dag 1: 20 april 2021

Net als vorig jaar wordt het event gehost door Thersa Chablani-Wong Swie San

Vandaag hebben we echter een co-host in de vorm van de heer John Goedschalk. De heer Goedschalk is directeur van Conservation International Suriname. Zij zijn onze hoofdsponsor van dit evenement en zullen samen met hun collega’s het ochtend gedeelte verzorgen op deze eerste dag.

Dit wel nadat we meer hebben gehoord over de duurzaamheidsaanpak in Nederland. Onze eerste spreker, de heer Huibrecht Bos zal ons daar vanuit zijn expertise alles over vertellen.

Heeft u interesse om meer te weten te komen over de bossen van Suriname en de groene groeimodellen die Conservation International Suriname daaraan vasthaakt? Doe dan zeker mee met dag 1

De heer Goedschalk en zijn collega’s vertellen meer over de mogelijkheden die het Surinaamse regenwoud biedt op zakelijk gebied. Zij vertellen over projecten waar Conservation International mee bezig is om de groene longen van de aarde te behouden en de gemeenschappen die er leven op een duurzame wijze te ondersteunen om zelfstandig in inkomen te kunnen voorzien met behulp van natuurlijke bronnen.

Deze interessante info wordt gevolgd door een virtueel bedrijfsbezoek aan een prachtige oase vlakbij het centrum van Paramaribo. Diana Gummels, de eigenaresse en founder van Oxygen Resort vertelt over het ontstaan van haar toerisme bedrijf.

Heeft u onlangs gelezen over het bedrijf Four Green Energy Solutions? Dit bedrijf met vestigingen in Nederland en Suriname gaat starten met een project waarbij ze uit rijstkaf groene energie gaan vervaardigen in het westen van Suriname. Zij vertellen op dag 1 meer over hun prestigieuze en ambitieuze project.