Het ‘nieuwe normaal’ heeft Assuria dit jaar ertoe gebracht om in verband met zijn jaarlijkse activiteit, waarbij de bestgeslaagden van de onderwijsniveaus GLO, VOJ en VOS, een geschenk uit handen van de directie ontvangen, anders te organiseren. De geschenken waren opgesteld op een tafel en de geslaagden mochten hun presentje zelf pakken.

De Branch Manager van Assuria Prekash Sewkaransingh, feliciteerde de geslaagden en hun ouders en gaf aan dat Assuria deze jonge Nickerianen die topprestaties hebben geleverd als voorbeeld stelt voor alle andere kinderen. De prijzen zijn een beloning voor het harde werk, de inzet en de opofferingen die hebben geleid tot deze prestaties.
Het was ook de eerste keer dat een districtscommissaris aanwezig was bij de prijsuitreiking. Districtscommissaris Senrita Gobardhan komt zelf uit het onderwijs en gaf aan te weten onder welke omstandigheden er gewerkt wordt. Zij feliciteerde de geslaagden, hun ouders en de leerkrachten en benadrukte dat er door Covid-19 onder andere dan normale omstandigheden is gewerkt. Ze bedankte Assuria ook voor de ondersteuning naar de gemeenschap toe.

Priscilla Bhawan (O.S. Paradise), Sunaina Nagesar (St. Clara) en Rachel Kalpoe(O.S: Groot Henar), zijn met 67 punten geslaagd en kregen een tablet als cadeau. Imelda Kanimin (Mulo A Wageningen) en Shenelle Raghoebier (Sitalsingh Muloschool) kregen elk een mini laptop en Stefano Irodikromo (VOS), mocht een laptop in ontvangst nemen.

Stefano Irodikromo (19) heeft met zijn 61 punten het hoogst gescoord van het VWO in Nickerie. Irodikromo heeft 1 tien, 3 negens en 3 achten. Hij wil later rechter worden en heeft zich al  ingeschreven op de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Hij geeft aan dat dit resultaat alleen bereikt kan worden als je:  “Interesse toont voor elk vak, effectief studeert en je beste beentje voorzet.”

Directeur van Assuria, Rishie Parbhudayal, de Commercial Manager, Monique Bueno De Mesquita en de Retail Manager, Cliff Karwafodi, zijn voor speciaal deze activiteit afgereisd naar Nickerie.